تهران
36 °C

مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه

مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه

مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین

مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین

دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی

دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی

آخرین عکس جواد عزتی

آخرین عکس جواد عزتی

عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی

عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی
  • مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه
  • مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین
  • دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی
  • آخرین عکس جواد عزتی
  • عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی

300x250
تبلیغات

طرز تهیه خورش ماست به سبک هندی

خورش ماست به سبک هندی!

روش تهیه خورش ماست - غذای اصفهانی

مواد لازم :

 

گوشت گوسفندی بدون استخوان    نیم کیلو

ماست کیسه آب گرفته: یک کیلوگرم

پیاز سرخ کرده: 2 قاشق سوپ‌خوری

گشنیز: 250 گرم

زیره نیمه کوب: نصف قاشق غذاخوری

پودر سیر هاتي كارا: بمقدار ذائقه شما

زعفران سائیده گلستان: یک قاشق چای‌خوری

روغن: 100گرم

نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

 

گوشت را به قطعات كوچك خرد كنيد و تفت دهيد. سپس پياز سرخ شده و نمك را به آن افزوده و به همراه حدود 2 ليوان آب بگذاريد تا كاملاً بپزد، طوري كه بعد از پخته شدن كمي آب داشته باشد. زعفران ساييده، كمي نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد. چند جوش كه زد، ماست را خوب هم بزنيد تا كاملاً صاف شود و داخل خورش اضافه كرده و مخلوط كنيد. بعد از اينكه ماست را به خورش اضافه كرديد، خورش نبايد بجوشد و همين كه ماست گرم شود، كافي است.

توجه: اين خورش را مي توان با گوشت پخته كوبيده شده يا گوشت مرغ نيز درست كرد. (براي اين مقدار خورش، يك كيلو مرغ كافي است). افزودن گشنيز به اين خورش اختياري است.  

   

نوش جان  :razz:

 

 

امیدواریم مطلب مربوطه مفید واقع شده باشد

اخبار هنرمندان

آرشیو مطالب
کلیه حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ میباشد