تهران
36 °C

مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه

مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه

مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین

مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین

دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی

دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی

آخرین عکس جواد عزتی

آخرین عکس جواد عزتی

عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی

عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی
  • مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه
  • مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین
  • دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی
  • آخرین عکس جواد عزتی
  • عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی

300x250
تبلیغات

اکبر جوجه

اکبر جوجه اصل را با ما امتحان کنید. ✏️مواد لازم ?جوجه با پوست   ۱ عدد ?رب انار ملس   ۱/۳ پیمانه ?رب گوجه فرنگی   ۲ قاشق غذاخوری ?نمک و فلفل و کمی ادویه به مقدار لازم ?روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم ?پیاز   ۲ عدد ?آبغوره به مقدار لازم ?در صورت تمایل نصف پیمانه نعنا و گشنیز خرد شده   به مقدار لازم ♨️طرز تهیه ?مرغ درسته و شکم خالی رو تمیز بشویید و بعد حدود دو ساعت در کمی آب نمک بذارین خیس بخوره . بعد کاملا آبکشی کنید. ?کمی روغن و چند قاشق رب انار و رب گوجه فرنگی رو با کمی نمک و ادویه و آبغوره توی یک پیاله کوچک بریزین و با یک قلم موی نرم مخصوص آشپزی به تمام پوست مرغ از جمله بالها و کنار و گوشه های اون بمالید. ?داخل شکم رو هم کمی از این مخلوط چرب کنید و بعد یک پیاز رو پوست کنده و همراه با گوجه فرنگی قاچ کرده داخل شکم اون بذارید .( از سیزیجات معطریی که خرد شده کمی – حدود دو قاشق - میتونین داخل شکمش جا بدید . ?مقداری از روغن سرخ کردنی در قابمله ای بزرگ و نچسب و گود بریزید ( که روغن به اطراف نرشح نکنه و در ضمن خیلی هم روغن مصرف نکنین چون بعدا باید دور بریزید ) داغ که شد ران مرغ را که خوب رب و روغن مالی شده -توی روغن داغ بذارید . ?درب قابلمه رو بذارین و با شعله نسبتا زیاد سرخ کنید . یکطرف که سرخ شد ...شعله رو کم کنین و کمی صبر کنید تا روغن ترشح نکنه به اطراف و بعد طرف دیگر را برگردونید . ?همه طرف مرغ که خوب سرخ شد شعله را خاموش کنین و کمی صبر کنید ( در اینصورت پوست مرغ به کف ظرف نمی چسبه ) و مرغ رو از توی اون در بیارین و چند قاشق از روغن رو نگهدارین و باقی روغن اضافی رو دور بریزید . ?مرغ را توی یک قابلمه دیگه بذارید و از اون چند قاشق روغن توش بریزید و باقی رب انار و آبغوره و رب گوجه را باهم مخلوط کنید و نمک و فلفل و تندی اون را اندازه کنید و روی مرغ بریزید و یک چهارم پیمانه آب اضافه کنید . ?اگه سبزی معطر هم آماده کردین دو سه قاشق هم توی این قابلمه اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم حدود یک ساعت  بپزه . هرچه مرغ ریز تر و به عبارتی جوجه تر باشه هم خوشمزه تره و هم زود میپزه . ?وقتی جوجه پخته شد توی ظرف مناسب بکشید و تزیین کنید و سس مخصوص رو هم توی سس خوری بریزید که هرکسی برای خودش روی غذاش بریزه ... اگه هم دوست داشتین میتونید با پلو سرو کنید.

 

امیدواریم مطلب مربوطه مفید واقع شده باشد

اخبار هنرمندان

آرشیو مطالب
کلیه حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ میباشد