تهران
36 °C

مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه

مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه

مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین

مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین

دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی

دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی

آخرین عکس جواد عزتی

آخرین عکس جواد عزتی

عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی

عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی
  • مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه
  • مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین
  • دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی
  • آخرین عکس جواد عزتی
  • عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی

300x250
تبلیغات

شیرینی توپی دو رنگ ژله ای

دستور پخت شیرینی توپی دو رنگ ژله ای . ✏️مواد لازم ?پودر ژله در دو رنگ  ۲ بسته ?پودر قند   ۳ قاشق غذا خوری ?بادام شیرین  ۱/۲ لیوان ?خامه‏   ۱۰۰ گرم ?تخم مرغ   ۲ عدد ?وانیل‏   ۱/۴ قاشق چای خوری ?نمک   ۱/۴ قاشق چای خوری ?شیر   ۱/۲ لیوان ?بیکینگ پودر   ۱ قاشق چای خوری ?کره   ۱۲۰ گرم ?شکر   ۱/۲ لیوان ?آرد   1.5 لیوان ♨️طرز تهیه ?ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. همه مواد رو آماده میکنیم. کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس بهمراه شکر داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود ?وانیل و تخم مرغ ها را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مایه شیرینی یکدست شود. آرد ، بکینگ و نمک را مخلوط و چند بار الک کنید سپس بهمراه شیر کم کم به مایه شیرینی اضافه و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ?از خمیر تکه هایی به اندازه گردو بردارید و کف دست تان گرد کنید. ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را روی سینی قرار دهید و داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 20 -30 دقیقه بپزید ( دمای فرها متفاوت است و باید شیرینی ها را پس از 15 دقیقه زیر نظر بگیرید ) ?شیرینی ها را پس از پخت از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شود سپس داخل هر شیرینی را خالی کنید. خرده های شیرینی ، خامه و پودر قند را باهم مخلوط کنید سپس داخل شیرینی ها را با این مواد پر کنید و 1 بادام نیز روی آن قرار دهید و روی آن را با شیرینی دیگری بپوشانید ( برای هر شیرینی توپی 2 شیرینی که با کرم پر شده است و 1 بادام نیاز است ). ?پودر ژله ها را بصورت جداگانه در آب جوش حل کنید ( برای هر بسته ژله 1 لیوان آب جوش لازم است ) ، شیرینی ها را پس از اتصال به هم داخل ژله بزنید ( هر سر شیرینی را در یک رنگ ژله بزنید ) ?سپس داخل شکر بغلطانید تا تمام سطح شیرینی شکری شود. شیرینی ها را به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید ( میتوانید از رنگ های متنوع ژله برای این شیرینی استفاده کنید ، بجای شکر میتوانید شیرینی را در پودر نارگیل و … نیز بزنید ).

 

امیدواریم مطلب مربوطه مفید واقع شده باشد

اخبار هنرمندان

آرشیو مطالب
کلیه حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ میباشد