تهران
36 °C

مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه

مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه

مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین

مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین

دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی

دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی

آخرین عکس جواد عزتی

آخرین عکس جواد عزتی

عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی

عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی
  • مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه
  • مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین
  • دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی
  • آخرین عکس جواد عزتی
  • عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی

300x250
تبلیغات

طرز تهیه ترشی لیته مخلوط

طرز تهیه ترشی لیته مخلوط بسیار لذیذ و خوشمزه که در ادامه دستور تهیه آن را برای شما عزیزان قرار داده ایم. ✏️مواد لازم ?بادمجان قلمی یا دلمه ای ۳ عدد ?هویج ۳ عدد ?شلغم ۳ عدد ?چغندر ۲ عدد ?به ۲ عدد ?لوبیا سبز ۱۵۰ گرم ?کرفس ۱۵۰ گرم ?دانه انار ۱ کیلوگرم ?سرکه ۵۰۰ میلی لیتر ?سیر ۱۰ حبه ?نمک به مقدار لازم ?زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری ?سبزیجات معطر شامل ترخان، نعنا، مرزه، ریحان، برگ ?کرفس ۲۵۰ گرم ♨️طرز تهیه ?هویج را به تکه های ریز خرد کنید. لوبیا سبز، کرفس، به و چغندر با 2 لیوان سرکه به مدت 30 دقیقه بپزید. در ظرفی جداگانه بادمجان ها را تکه تکه کنید و با پوست به همراه شلغم تکه تکه شده با پوست با یک لیوان سرکه به مدت 20 دقیقه بپزید. ?هر دو مخلوط را بعد از زمان پخت در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. سبزیجات معطر و سیرها را ریز ساتوری کنید. دانه های انار را در مخلوط کن بریزید و بعد از پوره شدن با باقی مانده سرکه به مواد پوره قبلی اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید. ?بعد از این زمان سیر و سبزیجات را اضافه و بعد که مواد سرد شد، ادویه را اضافه کنید. مواد را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیزی بریزید، در دمای 10 تا 15 درجه سانتیگراد به مدت 3 روز کنار بگذارید و بعد مصرف کنید.  

 

امیدواریم مطلب مربوطه مفید واقع شده باشد

اخبار هنرمندان

آرشیو مطالب
کلیه حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ میباشد