تهران
36 °C

مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه

مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه

مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین

مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین

دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی

دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی

آخرین عکس جواد عزتی

آخرین عکس جواد عزتی

عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی

عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی
  • مجموعه ی جدید و کامل از آهنگ های پیشواز محسن یگانه
  • مجموعه ی کامل و جدید از اس ام اس های زیبا و گلچین
  • دو عکس از اینستاگرام جواد عزتی
  • آخرین عکس جواد عزتی
  • عکس بسیار زیبا از هانیه توسلی

300x250
تبلیغات

ته چین آلواسفناج با مرغ

طرز تهیه ته چین آلواسفناج با مرغ  بسیار خوشمزه و بی نظیر که سفارش میکنم حتما یکبار امتحان کنید. ✏️مواد لازم برای۳ نفر: ?برنج ۲ پیمانه ?مرغ ۲۵۰ گرم ?اسفناج ۵۰۰ گرم ?برگه قیسی یا آلو بدون هسته ۱ لیوان ?پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری ?زعفران دم کرده به مقدار لازم ?نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم ?ماست‏ سفت ۲ قاشق غذا خوری ?روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری ?روغن حیوانی به مقدار لازم ♨️طرز تهیه: ?برنج را با نمک و آب خیس کنید .اسفناج پاک کرده و شسته شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،حرارت را خاموش کنید و پیاز داغ را اضافه کنید . ?مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه شود و سپس گوشت را ریش ریش و از هم باز کنید . ?در صورت استفاده از آلو ،آنرا خوب بشویید و هسته را در آورده و با استفاده از کمی آب آنرا بجوشانید تا نرم شود و چنانچه از برگه قیسی استفاده می کنید برگه ها را در آب خیسانده تا کمی نرم شود و خوب شسته تا عاری ازشن شود چون بعضی از برگه ها در سطح شان شن ریزه وجود دارد . ?برنج را به سبک کته روی حرارت گذاشته روغن زیتون اضافه کنید و صبر کرده تا آبش تبخیر شود یا برنج را آبکش کرده بعد زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و یک الی دو قاشق روغن حیوانی و برنج را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ?کف قابلمه را چرب کرده و نیمی از برنج را در آن ریخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف کنید بعد به ترتیب یک لایه اسفناج و یک لایه مرغ و یک لایه آلو بچینید و با پشت قاشق صاف کنید و در آخر یک لایه دیگر از برنج و دو باره با پشت قاشق صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت سه ربع ساعت الی ۵۰ دقیقه دم بیندازید( یا در فر قرار میدهیم ) با نگاه کردن به حاشیه برنج در قابلمه میتوانید رنگ ته چین را ببینید و زمان مناسب برای کشیدن در دیس را انتخاب کنید . ?روی ظرف را با فویل می‌پوشانیم و چند سوراخ روی فویل به وجود می‌آوریم آن‌گاه ظرف را در طبقه وسط فری که از قبل روی حرارت 190 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت یک تا یک ساعت و نیم می‌گذاریم تا زیر برنج طلایی شود. در نهایت از ظرف در آورده در یک سینی برمی‌گردانیم و با یک چاقوی تیز برش می‌زنیم.

 

امیدواریم مطلب مربوطه مفید واقع شده باشد

اخبار هنرمندان

آرشیو مطالب
کلیه حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ میباشد